Tijdelijke opslagruimte

Wilt u een opslagruimte huren? Heeft u een tijdelijke voorraad en heeft u hier zelf geen tijdelijke opslagruimte voor? Geurt Verweij Transport verzorgt tijdelijke opslagruimte voor u. Tevens het transport van uw spullen wordt geregeld.

Wij bieden een tijdelijke opslagruimte van uw goederen in ons magazijn. Wij slaan deze goederen al op vanaf 1 dag, maar ook voor een langere periode van 3 maanden bent u bij ons aan het juiste adres. Uw spullen langer opslaan? Neem contact met ons op, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Opslagruimte huren in ons magazijn

Voor de tijdelijke opslag van uw goederen reserveren wij ruimte in ons magazijn. U stalt uw spullen hier en zodra uw spullen weer nodig zijn, zorgen wij dat deze weer voor u beschikbaar zijn. Natuurlijk is dit mogelijk op iedere gewenste locatie in Nederland. Tijdens de opslag van uw goederen heeft u geen beschikking tot deze producten, enkel op afspraak met een van onze medewerkers is dit mogelijk. Dit omdat de spullen van meerdere klanten opgeslagen staan in 1 grote ruimte. We willen zowel u als onze andere klanten de garantie geven dat u bij ons geen risico loopt op beschadiging of kwijt raken van uw bezittingen.

Tijdelijke opslag bij ons is een uitkomst bij bijvoorbeeld een verhuizing, tijdelijke opslag van uw inboedel, bij tijdelijke opslag van producten van uw klanten of wanneer uw voorraad te groot is. Bij dit laatste denkt u bijvoorbeeld aan een levering die u zelf pas na een aantal dagen doorstuurt.

De locatie van onze tijdelijke opslagruimte bevindt zich aan de:
Industrieweg 173
5683 CC te Best