Over ons

Geurt Verweij Transport stimuleert het transport binnen uw onderneming. Ons transportbedrijf zoekt altijd samen met u naar de meest efficiënte wijze om uw goederen bij uw klant te krijgen. Dit kan op verschillende manieren.

Wij hebben meerdere transportmiddelen die voor u inzetbaar zijn. Voor kleinere leveringen hebben we een bestelwagen ter beschikking, maar ook een bus is inzetbaar voor uw zending. Heeft u behoefte aan groter transport dan hebben we zelfs een bakwagen ter beschikking, eventueel met een aanhanger erachter. Ook koeltransport is voor ons geen enkel probleem, met verschillende koelwagens en vrieswagens tot onze beschikking hebben wij altijd een mogelijkheid om ook voor u koel- en vriestransport te organiseren.

De voordelen van Geurt Verweij Transport

Met ruim 36 jaar ervaring in de transportwereld, waarvan ruim 12 jaar als eigen transportbedrijf op het gebied van zowel grote als kleine transporten zijn wij de aangewezen partner voor transporten binnen Nederland, maar ook in heel Europa.

Waarom uw transport inplannen via Geurt Verweij Transport? Wij zijn een betrouwbare partij. Als wij een transport aannemen, plannen wij deze altijd naar afspraak in en leveren uw zending (onbeschadigd) op het juiste adres. Geen excuses. Daarnaast bieden wij flexibiliteit in hoge mate. Zo hebben we naast ons reguliere transport in Nederland ook spoedtransport. Een andere reden om voor ons transportbedrijf te kiezen is de deskundigheid van onze professionals. Onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste rijbewijzen, vergunningen, verzekeringen en niet te vergeten kennis & ervaring.

Een ander groot voordeel van ons transportbedrijf is onze (de)montage service. Wij helpen u bij het monteren en demonteren van uw goederen. Denk hierbij aan het aanleveren van uw materialen op beurzen en evenementen of het helpen bij het opbouwen en afbreken.